Bruisz

BRUISEND OUD WORDEN, DAT WIL JIJ TOCH OOK!

Vitaliteit is een balanceer act. Bij Bruisz helpen wij jou je natuurlijk evenwicht te vinden
Onze passie is het integreren van oosterse en westerse zienswijzen op vitaliteit. Maar ook het vinden van nieuwe technieken en methodieken die voor onze cliënten resultaten halen die voorheen niet haalbaar werden geacht. Gezondheid en vitaliteit is ons kostbaarste bezit. Het Bruisz Vitaliteitscentrum biedt in een veilige omgeving ondersteuning bij het bewaken van dit bezit. Wij weten de weg naar de verschillende praktijken als er gezondheidsklachten bestaan of ontstaan en geven je handvaten om het vitaliteitsstuur zelf in handen te nemen.
Je hoeft niet ziek te zijn, om beter te worden

Op peil houden

Vitaliteitscentrum Bruisz ondersteunt bij het op peil houden van je gezondheid, helpt ziekte te voorkomen of klachten te verminderen. Het heeft een succesvolle aanpak bij 80% van de klachten waarvoor mensen naar de huisarts gaan. Uit wetenschappelijk onderzoekt blijkt dat bij ca. 66% van deze aandoeningen binnen 8 weken de klachten sterk verminderd zijn en dat 25% verbetering ervaart zonder bijwerkingen en vaak met gebruik van minder medicijnen.
Cryo therapie is één van de revolutionaire behandelingen die Vitaliteitscentrum Bruisz biedt. Je kunt terecht voor veel klachten en aandoeningen. Een heel team van gespecialiseerde therapeuten staan voor je klaar! Zij ondersteunen jou bij het verhogen van welzijn en vitaliteit. Vitaliteitscentrum Bruisz geeft diverse workshop en lezingen.
Meer weten? www.bruisz.nl