KOELBOXEN

Dankzij het sporten ben je natuurlijk gezonder, maar bij sporten komen ook blessures voor. Daarom bieden wij koelboxen aan die ervoor zorgen dat je intensief kunt trainen met een personal trainer.

Na de training ga je de Cryo Sauna in om je spieren sneller te laten herstellen.
Zodat je blessures kunt voorkomen en/of genezen.

Deze koelboxen zijn dus ideaal wanneer je sportief bent en dat ook graag wilt blijven. Haal dus nu met de koelboxen van Bruisz het beste uit jezelf!

Kies hieronder jouw koelbox uit en maak een afspraak.

IN DE KOELBOXEN

Cryo Sauna
In een Cryo Sauna word je enkele minuten blootgesteld aan extreme kou.helpt bij het verminderen van spierpijn na sport of inspanning. Heb je een blessure opgelopen, vermindert het zwelling en pijn.

BodyTec
In een sessie van slechts 20 minuten train je via elektrosimulatie al je belangrijke spiergroepen. Met BodyTec kan jij ook met een blessure sporten, de activering kan op bepaalde punten lager of zelfs uitgezet worden waardoor jij toch ook kan trainen met een blessure.

Personal Trainer
Ook deze trainingsmethode biedt Bruisz aan. Iedereen kan sporten. Dat is het credo van onze personal trainer Branko. Heb je lichamelijke klachten geef dit dan van tevoren aan. In bepaalde gevallen is doktersadvies raadzaam. De oefeningen zijn goed uit te voeren en leveren direct resultaat op. 

DE KOELBOXEN

//decryopraktijk.nl/wp-content/uploads/2018/08/1-cryopraktijk.jpg

ONE BOX

3 x Cryo Sauna
1 x BodyTec

€75,-

//decryopraktijk.nl/wp-content/uploads/2018/08/2-cryopraktijk.jpg

DUO BOX

1 x Cryo Sauna
1 x BodyTec

€40,-

//decryopraktijk.nl/wp-content/uploads/2018/08/3-cryopraktijk.jpg

TRIPPLE BOX

1x Cryo Sauna
1x BodyTec
1x Personal Training

€99,-