CRYO SAUNA VOOR SPORTERS

De Cryo sauna helpt bij het verminderen van spierpijn na sport of inspanning.
Ook is Cryotherapie de optimale manier om blessures snel te laten verdwijnen en pijn te verlichten. Gedurende 1 tot 3 minuten wordt je lichaam blootgesteld aan extreme kou door stikstof in gasvorm.

Hierdoor krijgt jouw systeem als het ware een reset. Je afweersysteem gaat werken op een hoger niveau en dat helpt bij lichamelijk ontgiften en herstellen. Je bent in no time weer fit en blessure vrij!

//decryopraktijk.nl/wp-content/uploads/2018/08/Dumbel-wit-sport.png
//decryopraktijk.nl/wp-content/uploads/2018/08/Vera-sport-3-1.png

SNELLER HERSTEL

Cryotherapie zorgt ervoor dat de biologische balans van je lichaam hersteld wordt en activeert het zelfherstellend verborgen van het lichaam. Waardoor het lichaam sneller herstelt van een training. Je kunt dus eerder de volgende training aan. Of deelnemen aan die ene wedstrijd waar je zo lang voor getraind hebt. Daarnaast helpt de Cryo Sauna bij het verminderen van spierpijn na sport of inspanning.

//decryopraktijk.nl/wp-content/uploads/2018/08/altijd-prive.png

ALTIJD PRIVÉ

Bij Bruisz staat persoonlijke aandacht centraal om het beste resultaat uit jouw sessies te halen. Je hebt daarom ook altijd 1 op 1 contact met een van onze coaches. Je gaat alleen de Cryo Sauna cabine in, dus niet in groepjes van 5. Tijdens de sessie zorgen de coaches voor jouw veiligheid en comfort. Speciaal voor de sporters hebben wij een coach met jarenlange ervaring in sport en beweging klaar staan!

//decryopraktijk.nl/wp-content/uploads/2018/08/Vera-sport-5.png

NATUURLIJKE PIJNBESTRIJDER

De Cryo Sauna is de optimale manier om op een natuurlijke manier pijn te bestrijden. Heb je een blessure opgelopen, dan vermindert het de zwelling en pijn. Door de blootstelling aan koude krijgt jouw systeem als het ware een reset. Je afweersysteem gaat werken op een hoger niveau en dat helpt bij lichamelijk ontgiften en herstellen. Je bent in no time weer pijn en blessure vrij!

//decryopraktijk.nl/wp-content/uploads/2018/08/Vera-sport-1.png

FITTER EN SCHERPER

Ben je moe en futloos en wil je meer energie om weer beter te kunnen presteren? De Cryo Sauna is namelijk ook goed voor het verminderen van lichamelijke en geestelijke vermoeidheid. Je lichaam is in betere conditie en je concentratievermogen neemt weer toe. Je kunt je dus voor de volle 100% richten op je sport.

//decryopraktijk.nl/wp-content/uploads/2018/08/Vera-sport-2-1.png

BETER HERSTEL

Je herstelt niet alleen sneller maar ook beter, op dieper niveau. Wanneer je enkele minuten blootgesteld wordt aan extreme kou, slaat je lichaam alarm om je te beschermen tegen deze kou. Al het bloed gaat naar je organen. Hierdoor trekken je bloedvaten samen. Dit zorgt ervoor dat afvalstoffen zoals melkzuur sneller afgevoerd wordt. Wanneer je beter herstelt, ben je minder vatbaar voor blessures.

//decryopraktijk.nl/wp-content/uploads/2018/08/collage-sporters.png

TOPSPORTERS

Veel topsportploegen maken al succesvol gebruik
van Cryo therapie, zoals:

- Het Franse wielerteam met renner Frank Ribery
- Baseball spelers Texas Rangers
- Het Italiaanse Nationaal Rugby team
- Max Verstappen
- Christiano Ronaldo
- James LeBron stappen