SCHRIJF EEN REVIEW

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

REVIEWS

Overgangsklachten

★★★★☆
Ik heb eerst een Clonidine besteld maar binnen een week had ik last van de bijwerkingen: dikke tong, droge mond, dronken gevoel met bewegen. Wat een rotzooi. Op zich was ik bereid alles te proberen om de opvliegers onder controle te krijgen maar dit gaf echt geen goed gevoel. Ik ben op zoek gegaan naar alternatieven zonder bijwerkingen. Die heb ik gevonden in de cryosauna. Sinds een paar weken ben ik in totaal nu 14x gegaan vanaf de 7e sessie werden de opvliegers minder en sliep ik beter. De afgelopen week heb ik zelfs geen enkele opvlieger meer gehad. Het zou de hormoonbalans herstellen op een natuurlijke manier. Heeft bij mij echt geholpen. Hierbij alleen maar positieve bijwerkingen zoals: beter humeur, strakkere borsten en ook inwendig heeft me goed gedaan. Minder last van vaginale droogte en droge ogen. Zo blij. Kan het alle vrouwen met overgangsklachten aanraden!
- Annemieke

elleboogontsteking

★★★★★
Heb in de maanden februari, maart en april tien crypto behandelingen als zeer positief ervaren bij Bruisz in Oosterbeek. Langzaam werd de duur opgevoerd tot maximaal 3 minuten waarbij ik in een cabine met stikstof verbleef. De temperatuur daalde naar min 190 graden. Erg positief was de afvoer van afvalstoffen, ademhalingverbetering, bloedsomloop, vrijkomen van de blije endorfinestof, Mooie bijkomstigheid was dat de elleboogontsteking mede door de behandeling verdween.
- Benno

Slijmbeurs ontsteking

★★★★★
Op 26 december 2017 kreeg ik spontaan een slijmbeursontsteking in mijn rechterheup. Advies van de huisarts was rust houden, tegen de pijn kreeg ik diclofenac wat helaas niet hielp, Zodoende kreeg ik een injectie in mijn heup wat enigszins de pijn verminderde. Van een kennis kreeg ik het advies om cryotherapie te volgen waarvan ik nog nooit had gehoord, Op internet maar opgezocht wat cryotherapie inhoudt, nadat ik alles door had genomen was ik enthousiast geworden want ik kon op dat moment hooguit door de pijn maar 50 meter per dag met krukken lopen. Ik heb 2 sessies van 2 x 5 behandelingen gevolgd en na de 4e keer kon ik al redelijk lopen, de pijn werd minder . Voordat de sessies afgelopen waren, kon ik alweer zonder pijn en zonder krukken lopen. Voor de nazorg heb ik nog 5 x cryotherapie gedaan. De cryotherapie heeft mij uitstekend geholpen met het genezen van de slijmbeursontsteking in mijn heup in zo’n korte tijd !! Jeffrey
- Jeffrey

Reuma klachten

★★★★☆
Al een kleine dertig jaar heb ik last van reumatische klachten. Soms gaat het tijdje goed maar van de een op de andere dag zijn er diverse gewrichten ontstoken; vingers, polsen, knieën, sleutelbeenderen tot tenen aan toe. Pijnlijk maar vooral ook lastig wanneer het je opeens niet meer lukt om gewone handelingen te verrichten en je schoenen te klein lijken te zijn door een opgezwollen teen. Jarenlang slikte ik diverse medicijnen die wel wat hielpen maar die me door de bijwerkingen steeds meer tegen gingen staan. Een klein jaar geleden zag ik op de Duitse zender Arte een uitzending over de Cryo Sauna. Mensen met reumatische klachten werden in een universiteits- ziekenhuis behandeld met de extreme kou met verbluffend resultaat. Aanvankelijk trok dit me niet erg aan maar na een nieuwe hevige aanval besloot ik om een poging te wagen en volgde een kuur van twintig Cryo sessies. Eerst dagelijks en daarna afbouwend naar twee keer in de week. Tot mijn verbazing was na een week mijn mobiliteit in vrijwel alle gewrichten weer normaal. Ik voelde me geweldig; geen pijn meer en ik kon bijna alles weer doen. De kou viel mij trouwens achteraf reuze mee. Een maand of drie later gingen de klachten weer opspelen zodat ik weer een nieuwe, maar nu kortere sessie behandelingen onderging. Kennelijk is een regelmatige onderhoud doses nodig; de reuma gaat er niet van over maar de klachten die daar het gevolg van kunnen zijn, worden op deze manier voor mij hanteerbaar. Mijn huidige behandelinstelling in Oosterbeek bevalt mij prima, ik ben dan ook van plan om een wekelijkse “onderhoudsbeurt” te ondergaan. Voor mij geldt “Lang leve de Cryo Sauna!”
- Ineke

blessures

★★★★★
Graag wil ik mijn ervaring met Cryo sauna met jullie delen. Ik ben Humphrey, ben 61 jaar en mijn passie is sporten... zo'n 40 jaar speel ik wekelijks badminton en squash en sinds 5 jaar ben ik tevens een fanatieke wandelaar. Mijn passie voor sporten heeft in de loop van de jaren mede geleid tot diverse blessures w.o. ischias, nekhernia, tennisarm en hielspoor. Met regelmaat komen de klachten m.b.t. deze blessures terug. De laatste maanden hebben de klachten zich zodanig verergert, dat ik net een hoogbejaarde ben... met moeite en met pijn overeind komen, behoorlijk stijf in de onderrug en nek en beperkt in mijn bewegingen. Via een vriend, Jeffrey (hij heeft zijn ervaring reeds op de site gedeeld), hoorde ik van de Cryo sauna bij Bruisz. Zijn geweldige ervaring heeft mij doen besluiten ook een kuur van 10 Cryo sauna sessies bij Bruisz uit te proberen. Een maand geleden had ik mijn 1e sessie.. ik stapte in een cabine, die in no time op minus 180/185 werd gebracht, mijn lichaam reageerde er onmiddellijk op met rillen en klappertanden, de extreme kou was vooral goed voelbaar bij mijn bovenbenen en kuiten. Eenmaal uit de cabine voelde ik al snel het bloed weer door mijn ledematen stromen. Elke sessie daarna werd de duur gelijkelijk opgevoerd tot max. 3 minuten en mijn lichaam leek steeds beter om te gaan met de kou... rillingen en klappertanden bleven nagenoeg uit. Na 3 sessies had ik nagenoeg geen beperkingen en pijn meer in mijn nek en schouders, was de stijfheid en pijn in mijn onderrug afgenomen. Helaas zat a.g.v. mijn vakantie bijna 2 weken tussen de 3e en 4e sessie. De volgende 7 sessies heb ik aaneengesloten gehad met slechts het weekend als onderbreking. Dit bleek een goede beslissing te zijn... mijn lichaam hield de vorderingen langer, waardoor deze ook krachtiger aanvoelden. Inmiddels heb ik helaas alle 10 sessies gehad. Helaas zijn niet alle klachten afgenomen c.q. verdwenen zoals die van mijn tennisarm, maar de kuur heeft vooral mijn nek, schouders en onderrug weer flink opgelapt... op die plaatsen ben nagenoeg pijnvrij en weer leniger! Tevens voelde ik me na iedere sessie energieker!!! Last but not least wil ik niet voorbij gaan aan de buitengewone service van Bruisz. Door de vriendelijke, open en hulpvaardige behandeling van de medewerkers van Bruisz voelde ik me er direct op mijn gemak en had ik al snel vertrouwen in het hele proces! Zeker voor herhaling vatbaar!!! Groet, Humphrey
- Humphrey

Peesontsteking

★★★★☆
Ik heb in totaal tot nu toe 11 sessies met cryo therapie bij Bruisz Vitaliteitscentrum als ervaring. De sessies zijn verantwoord opgebouwd en heel plezierig begeleidt. Ik heb tijdens en na de behandeling goed kunnen ervaren dat je bloedcirculatie door deze therapie flink wordt gestimuleerd. Mijn energieniveau en immuun systeem kregen een boost. De afgelopen griepepidemie is hierdoor naar mijn mening aan mij voorbij gegaan. Daarnaast is mijn peesontsteking tijdens de cryotherapie minder geworden. Ik heb cryo therapie zodoende als heel positief ervaren! Michael
- Michael

meer energie

★★★★☆
Uit nieuwsgierigheid heb ik een kuur van 10 cryo-sauna behandelingen gedaan. Ik hoopte dat de stijfheid van mijn schouders en nek en minder door zouden worden. Dát effect was minder spectaculair dan ik had gehoopt. Maar ik merkte wel dat ik veel minder moe was, meer energie had en meer ontspannen was. En de kou was heel goed te doen. Binnenkort ga ik zeker op herhaling! Myriam de Jong
- Myriam

Menstruatie klachten

★★★★★
Maandelijks had ik altijd veel last van menstruatie klachten. Ik heb een kuur afgenomen van 5 sessies, en nu ga ik iedere maand op herhaling en heb geen vermoeide benen of lage rugklachten meer. Heerlijk om te gaan en ben met 3 minuten weer klaar. En nog een bijkomend voordeel is dat de griep aan mij voorbij gaat!
- Pien

Psoriasis

★★★★★
Ik heb een kuur van 10 behandelingen gedaan in de cryo sauna voor mijn psoriasis, dit heeft mij enorm goed geholpen, de jeuk en rode plekken zijn weg! Ik hou het nog wel bij, als ik veel stress ervaar en de klachten weer erger worden.
- Annabel

Cryo Sauna

★★★★☆
De cryo geeft mij een goede weerstand en meer energie. Ik probeer altijd om iedere maand 1 keer te gaan, dit is voor mij al voldoende om buiten alle griepgolven te blijven.
- Elisabeth

Cryo Sauna

★★★★☆
De cryo geeft mij een goede weerstand en meer energie. Ik probeer altijd om iedere maand 1 keer te gaan, dit is voor mij al voldoende om buiten alle griepgolven te blijven.
- Elisabeth

Sport herstel

★★★★☆
Een hele bijzondere ervaring, ik sport regelmatig en merk dat ik al snel last van me spieren heb. Dit duurt ook weer een tijd voordat het hersteld is. Zo is dit jaren doorgegaan. Sinds ik een Cryo kuur heb genomen, merk ik direct verschil. Het geeft me extra energie en ik ben sneller van me spierpijn af. Deze methode is echt een aanrader!
- Frank

Cryo Sauna

★★★★☆
Een hele bijzondere ervaring, ik sport regelmatig en merk dat ik al snel last van me spieren heb. Dit duurt ook weer een tijd voordat het hersteld is. Zo is dit jaren doorgegaan. Sinds ik een Cryo kuur heb genomen, merk ik direct verschil. Het geeft me extra energie en ik ben sneller van me spierpijn af. Deze methode is echt een aanrader!
- Frank

Cryo Sauna

★★★★☆
Een hele bijzondere ervaring, ik sport regelmatig en merk dat ik al snel last van me spieren heb. Dit duurt ook weer een tijd voordat het hersteld is. Zo is dit jaren doorgegaan. Sinds ik een Cryo kuur heb genomen, merk ik direct verschil. Het geeft me extra energie en ik ben sneller van me spierpijn af. Deze methode is echt een aanrader!
- Frank

Cryo Sauna

★★★★☆
Een hele bijzondere ervaring, ik sport regelmatig en merk dat ik al snel last van me spieren heb. Dit duurt ook weer een tijd voordat het hersteld is. Zo is dit jaren doorgegaan. Sinds ik een Cryo kuur heb genomen, merk ik direct verschil. Het geeft me extra energie en ik ben sneller van me spierpijn af. Deze methode is echt een aanrader!
- Frank

Cryo Sauna

★★★★☆
Een hele bijzondere ervaring, ik sport regelmatig en merk dat ik al snel last van me spieren heb. Dit duurt ook weer een tijd voordat het hersteld is. Zo is dit jaren doorgegaan. Sinds ik een Cryo kuur heb genomen, merk ik direct verschil. Het geeft me extra energie en ik ben sneller van me spierpijn af. Deze methode is echt een aanrader!
- Frank

Cryo Sauna

★★★★☆
Een hele bijzondere ervaring, ik sport regelmatig en merk dat ik al snel last van me spieren heb. Dit duurt ook weer een tijd voordat het hersteld is. Zo is dit jaren doorgegaan. Sinds ik een Cryo kuur heb genomen, merk ik direct verschil. Het geeft me extra energie en ik ben sneller van me spierpijn af. Deze methode is echt een aanrader!
- Frank

Reuma

★★★★☆
Ik heb sinds een aantal jaren reuma klachten en wil liever niet aan de medicijnen. Met de cryo sauna kan ik mijn ontstekingen redelijk de baas blijven.
- Ria

Reuma

★★★★☆
Ik heb sinds een aantal jaren reuma klachten en wil liever niet aan de medicijnen. Met de cryo sauna kan ik mijn ontstekingen redelijk de baas blijven.
- Ria

Afvallen

★★★★★
Ik ben zelf gestart met een lifestyle coach, om meer routine te krijgen in mijn dagelijks leven en ook met oog op afvallen. Hier heb ik ook de cryo sauna voor gebruikt, het is een accelerator bij het afvallen en ook mijn huid is strakker geworden. Voel me weer fit en heb meer energie!
- Joanne

Psoriasis

★★★★★
De cryo sauna heeft mij veel verlichting gebracht m.b.t. Psoriasis, de jeuk en roodheid nam direct af. Ik pas zelf ook de kou therapie thuis toe, iedere dag eindig ik het douchen met koud water. Zodra mijn klachten weer verergeren dan boek ik een cryo sessie.
- Bart

Psoriasis

★★★★★
De cryo sauna heeft mij veel verlichting gebracht m.b.t. Psoriasis, de jeuk en roodheid nam direct af. Ik pas zelf ook de kou therapie thuis toe, iedere dag eindig ik het douchen met koud water. Zodra mijn klachten weer verergeren dan boek ik een cryo sessie.
- Bart